keskiviikko 19. elokuuta 2009

Nomad – A Nomad point of View

Nomad on espanjalainen skeittifirma. Ilmeisen ankealla nimellä (mikä näitä espanjalaisia vaivaa? Jart?) varustettu firman nimekkäimmät skedeejät on Lyu-Pa Sin ja Raul Navarro. Molemmat edellämainituista esittelee taitojaan oikein hyvien parttien muodossa, Lyu Pa’n todistaessaan olevansa yhä euroopan siistein skedeejä.

Leffan suurin ongelma on pituus. Lakain leffa onnistuu pitämään pituudesta huolimatta homman hyvin paketissa älyttömän hyvän ja monipuoisen skedeyksen avulla. A Nomad Point of View taas ei onnistu siinä millään osa-alueella. Jos partit olisi vaan tiimilistan lihavoiduilta nimiltä, homma toimisi vielä ihan hyvin. Homman vesittää nämä jonkinsortin b-tiimiläiset joita on ensinnäkin erittäin vaikea erottaa toisistaan ja toisekseen heitä on ihan liian monta.

Pointsit joutuu antamaan tyylikkäästä leffan paketoinnista ja kylkiäisenä tulevasta valokuvakirjasta. Mielenkiinnolla täytyy myös odottella Nomadin tulevia tuotantoja. Tiimiin on nimittäin tämä leffan valmistumisen jälkeen lisätty sellaiset nimet kuin Lee Smith ja Henry Sanches. Sanchin slap-foorumi postailujen perusteella ei tosin voi olla ihan varma että onko hän itse ihan täysin tietoinen asiasta. www.nomadskateboards.com

4
teksti on julkaistu Hang Up -lehden numerossa 1/08

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti