keskiviikko 19. elokuuta 2009

Coda Skateboards – Self Titled

Coda on ylipieni New York firma, jonka pystyssä pitämisestä vastaa takavuosien 5boro –pro Pat Smith. Patrickin lisäksi muita tuttuja nimiä tiimissä on ainakin Vicious Cyclestä tuttu ’Lurker’ Lou Sarkowsky ja San Josen taakseen jättänyt hujoppi, Ricky Espinoza.

Firman ilmeisesti ensimmäinen leffa on helkkarin onnistunut tapaus. Reilussa kahdessakymmenessä minuutissa käydään läpi seitsemän parttia, joista ainoastaan yhdestä en jaksanut sen suuremmin innostua. Skeittaus on tyyliä wallride ja street ranit, mutta vaikka tätä tämmöstä onkin viimeaikoina nähty vaikka kuinka, on Codan leffassa asiat loksahtanu paikalleen 100 kertaa paremmin kuin vaikka viimesimmässä Staticissa.

Parttien sekaan ei oo kuvattu mitään hd/filmi hengaus matskuja jossa kuvattava olevinaan esittää että ei tiedä olevansa kameran edessä. Sensijaan ainoa mauste skeittauksen seassa on kunnon streetlife-clipit palavista taloista tappeleviin pikkulapsiin. Kovvaa! Paras partti jos pitäisi nimetä ni varmaan joutuis kallistumaan Lurkkeriin lähinnä mielipidesyistä. Skeittaus kun on tasasen vahvaa koko leffassa. Coda on tän leffan perusteella erittäin rehti ja todellinen itä.
www.codaskateboards.com

8
teksti on julkaistu Hang Up -lehden numerossa 1/08

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti