tiistai 18. elokuuta 2009

Thrasher – Brutality



Ymmärsin että Thrasherin Beer-leffojen sarja piti jäädä viisi -osaiseksi trilogiaksi. Kuitenkin, Brutalityn kansilehden mukaan, leffasarja täydentyi nyt kokonaiseksi six-packiksi. Varsin loogista.

Meininki Brutalityssa on ylläripylläri sitä samaa mitä viimeisissä viidessä Thrasherin leffassa, enkä varmasti osaisi sokkotestissä erottaa näitä kuutta leffaa toisistaan. Ei tää huono oo. Tuntuu tosin vaan että ois nähny tän jo aiemminki. Ja monesti. Takuuvarma fiiliksen tuoja, puuli/kaari –sesssareille ja etenkin skedeyksen tähän osastoon nörtähtäneille, Brutality jokatapauksessa on.

Leffasta löytyy omat keskiverto partit Fred Gallilta ja TNT:ltä sekä erinäisiä sikin sokin montageja. Extroista löyty yllättävän mielenkiintoset Bust or Bail ja Slaughter at the Opera kisakoosteet. Lisäksi dvd ekstrojen positiivista osastoa oli Avi Luzian kokonainen partti, Trujillon jämät ja Japani touri.

Mikä sen Antiheron ihmelapsen nimi on (nyt tiedän, ja tiedät varmaan sinäkin: Robbie Russo)? Se nimittäin repi skeittauksellaan sen Washington streetin parkin kappaleiksi.

5


teksti julkaistu Hang Up -lehden numerossa 1/09

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti