maanantai 17. elokuuta 2009

Traffic – Moving in Traffic

Trafficin uuden lyhytelokuvan ensi-ilta pidettiin firman nettisivuilla. Dvd muodossa kyseistä leffaa on todennäköisesti jaossa lautojen mukana, tai ihan muuten vaan Trafficin tuotteita myyvissä liikkeissä. Suomessa kyseisiä liikkeitä ei ole, mikä on harmi. Mielellään tätä kymmenminuuttista tehopakkausta katselisi töllöstä, kun sieltä nettisivun pikkuruudusta. Mukava yllätyshän se olisi jos tätä vielä Suomeenkin joskus kantautuisi.

Leffassa on kokonaiset partit ainoastaan Bobby Puleolla ja Jack Sabbackilla. Avaava Puleon partti on ihan ookoo kamaa. Muutosta ei juuri ole tapahtunut, ainakaan positiiviseen suuntaan, kun vertaa neljän vuoden takaiseen Statric 2 parttiin. Tarjolla on kuitenkin tälläkin kertaa erittäin lainivoittoista street-skeittausta, mikä ei tietenkään ole väärin. Vähän sitä kellarinovi meininkiä ois voinu jo rajottaa, mutta jos se nyt on se Puleon juttu niin olkoon.

Sabbackin (ensimmäinen kokopitkä?)partti onkin sitten vikaatrikkiä ja biisiä vailla täysosuma. Puleoon verrattuna on Sabbackin partti pykälän verran autotiellä potkuttelusta teknisempään suuntaan ja se on ainakin minun mieleen. Partti on todellista street skeittausta, mutta mukana silti tosi pahoja ja teknisiä temppuja.

Edellä mainittujen parttien välissä on lyhyt tiimi-montage jossa muutamat temput kaikilta muilta tiimiläisiltä. Henry Panza, Dan Plunkett ja Pat Stiener kovina. Haluais nähä lisää.

Valitettavasti seuraavaa kokopitkää saa todennäköisesti odottaa taas aika kauan. Käykäähän kattelee tämä todellinen watchitbeforeskate -leffa joko www.trafficskateboards.comista tai youtubesta.

8

teksti julkaistu Hang Up -lehden numerossa 3/08


Leffaa saa nykyään tilattua dvd muodossa ulkomailta, erittäin huokeaan hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti