keskiviikko 19. elokuuta 2009

Zoo York – MixTape

Zoo Yorkin esikoisleffaa, tätä skeittileffahistorian keskeistä merkkiteosta saa vihdoinkin dvd:nä. Zoon pitkäaikaiseen kuvaaja/editoija R.B. Umaliin yhteyttä ottamalla saa itselleen ostettua pikkurahalla kotipolttoisen dvd:n jolta löytyy Mixtapen lisäksi myös mahtava Peep This.

Autenttisen New York skedeysken lisäksi MixTapesta merkittävän tekee parttien biiseinä toimivat ainutlaatuiset studiosessio tallenteet vuosilta 91-98, sellaisilta artisteilta kuten Method Man, Busta Rhymes, Fat Joe ja Ghostface Killa. Jos nämä artistit tai ysäri räp meininki on lähellä sydäntäsi ja et ole tätä leffaa nähnyt tulee sinun korjata asia mitä pikimmiten.

Muutenkin jos haluat olla yhtään perillä siitä mikä on kovaa ni hanki tämä jostain käsiisi. Helpoiten tämä onnistuu mailaamalla osoitteeseen rbumali@hotmail.com (ei mitään hajua onko enää nykyään saatavilla -blogi päivitys). Varaudu paypal tunnuksin.

nostalginen 10

teksti julkaistu Hang Up -lehden numerossa 1/08

6.7.2010: Viimeistään nyt tarjous on siis päättynyt, elikkä Umalille on turha enää mailailla tän dvd:n perään. Ei ole enää saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti