lauantai 23. tammikuuta 2010

Creature - Hesh Law



Creaturelta on vissiin kerenny jo tullu muutama leffa ihan tän uuden vihreen meininginkin aikana. Oisko tää Hesh Law jo toka tai kolmas leffa? Enivei, meikä oli ainaki ladannu melko kovat odotukset tälle leffalle. Löytyyhän tiimistä kumminki Navarrette, Partanen ja Gravette joille kaikille pysty lataamaan jonkinmoiset odotukset.
Odotukset piti sisällään myös raffia meininkiä niin striitillä kuin puuleissakin. Mitäs sitä sit sai odotuksilleen vastineeksi?

Ensinnäkin meikä aikoo purnata hetken hoodeestä. Kyllä meikä nimittäin väittää että ne hoodeeslomot ja dollyträkit pikkusen syö sitä skateordaita. Eikai tuo koko leffa nyt oo niin hifiä mutta kyllä se heti kakkosparttina oleva Japani-pätkä on. Ooppa siinä sit niitten odotustes kanssa kun heti eka partti oli jotain perus rappus/hänkkää ja sit tokana hoodeedollyträkkiä ja vielä slomona. Ei meikä tätä oottanu.

Gravettellakin melkeinpä jämä pätkä. Appelolla ois ollu melkein kans kova pätkä jos parhaat jutut ei ois menny Träsheriin. Ei meikä kenenkään muun striitti kundien nimiä ees enää muista tai mitä ne teki ku kokoajan vaan ootin Partasen ja Navarretten parttia. Paitsi että Baku:n pätkä oli siellä välissä aivan helvetin (kirjaimellisesit) kova. Bluntti 360 flip pois!! In your face Daewon.
Navssin ja Partsin pätkien odotuksen teki vielä raskaaksi se että jokaisen striitti partin välissä oli joku sekalainen puuli tai parkki tai mikälie pätkä.
Noh, loppujenlopuksihan käy ilmi että ei Navarrettella ja Partasella ees oo omia partteja vaan niitten matskut on nimenomaan niissä puuli/parkki pätkissä mitä meikä piti puolivillasina väli-pätkinä.
Pitäs vissiin kattoo uuestaan? Varee katon. Ennemmi katon uuen Träsherin tai vaikka Beauty and the Beast kakkosen.

Ainii mut onhan tässä ekstroja. Leffasta on siis julkaistu ekstraton karvalakki-versio (miksi?) sekä hitusen kalliimpi "adult version", joka siis on tollanen pahvikannet+muutama sivu -kirja setti jonka kansista löytyy varsinaisen leffa dvd:n lisäksi vielä boonus dvd. Bonareista löytyy tavallista erikoisemmat kamppeet.

Tarjolla on Tales of the Larb -nukke animaatio(vaikka ei tää nyt ookkaan teknisesti juuri kovin animaatio) lyhytelokuva, joka on aivan sairaan siisti ja hyvin toteutettu. Kannattaa yrittää nähä tää jossain. Kovempi ku ite leffa nimittäin.

Lisäksi tarjolla on Blood Shed, joka on vartin kestävä mustavalkealle 16mm kaitafilmille kuvattu elokuva. Leffassa Creaturen kundit sekä kaverit saa vihjeen mysteeriseltä syväkurkulta tyhjän takapiha puulin sijainnista. Toivottavasti kukaan nyt ei spoilaannu, mutta jujuna on se että puulin viereisessä vajassa (blood shed kato) asuu jonkinsortin demoni/zombie horoja, jotka tykkää palotella jengiä. No verikekkerithän(bloodshed kato) siitä sit syntyy ja varsin komeilla splätteritehosteilla herkuttelua. Mukana myös varsin eeppinen takaa-ajo kohtaus. Tää oli periaatteessa ihan hyvä, mutta ei ehkä kuitenkaan se meikän juttu.

Seuraavana boonus tarjottimelta löytyy Butt Country 2 - Return to the Ass Mountain. Jjep. Navarrette on ollu biitsillä ja kuvaillu kaitafilmille tyttöjen perseitä. Kaks ja puol minsaa. Mustavalkee. Artsya rantamusaa. Jjep.

Viimesenä löytyykin sit Al Partasen partti. Oisko tää ollu nii vaikee laittaa siihe ite leffaan? Oisko muille vanhoille kundeille tullu paha mieli ku niillä ei ollu omaa parttia? Vai hä?
Partasen partti on varsin ok, ei nyt mikään mindblowing, mutta ihan hyvä. Enderinä se Lowcardin kannessa oleva bs smitti ja näinpäinpois. Mutta kelatkaa nyt jos ois menny ostaa sen karvalakkiversion. Ei ois nähny ees tätä.

5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti