lauantai 23. tammikuuta 2010

Thrasher - Prevent this Tragedy



Prevent this Tragedy on ensimmäinen perinteiselle parttijaolle rakennettu Thrasherin leffa viimeiseen kuuteen vuoteen. Nimet löytyy nyt siis parttien alusta, mutta muuten meininki on tuttua turvallista Thräsheriä. Hifistelemään ei ole lähetty minkään puolesta ja tarjolla on lähinnä kaikkein oleellisin niin skeittausta kun fiilistäkin silmälläpitäen.

Omat partit leffasta löytyy Sammy Bacalta, David Gravettelta, Devin Appelolta, Andrew Allenilta, Emmanuel Guzmanilta ja Nick Trapassolta. Yhteisen biisin puolikkailla parteilla jakaa Raymond Molinar ja Ethan Fowler. Lisäksi tarjolla on kaksi sekalaista (ylivahvaa) montaasia.

Vaikka Thrasherilla on ollut tätä leffaa apuna rahoittamassa, todennäköisesti varsin mittavissa määrin ja ainakin varsin näkyvällä tavalla, Converse/Cons on kyse silti ihan Thrasherin, eikä Conssin leffasta. Puhutaan siis ns. lehtileffasta, eikä tiimileffasta. Ja sillähän on sit ihan vissi ero, että millä kentillä sitä painitaan.

Toisaalta taas, Prevent this Tragedy on senverta kova painimaan, että pärjää se vertailussa minkätahansa kilpa tai painoluokan verrokeille. Leffan line-up ei ole kova ainoastaan paperilla, vaan myös käytännössä. Avaava Bacan partti on loistava aloitus leffalle. Kattoja krindaava, isäs ajokortista naamansa varastanut, Appelo on kans yllättävän kova uusi tuttavuus. Molinar ja enderipartin mies, Trapasso on myös tässä leffassa eniten ainakin mun mieleen mitä koskaan. Trapasson meno on tosin senverta rentoa että näin agressiivisen leffan lopettajaksi olisi paremmin sopinut Guzman. Parhaan partin titteli jakautuu siis Guzmanille ja Allenille. Molemmilta tarjolla on aivan sairaan vahvat partit ja väitän että molemmat nosti omakohtaisia rimojaan hiukan ylemmäksi. Tarjolla siis parasta kampetta koskaan kumpaiseltakin. Montaaseista on esiin nostettava Hevitti ja Hevitin boneless, sekä SLASH!

Jos Ethan Fowler ois suomalainen se ois Tampereelta.

Dvd boonuksista löytyy 30 minuuttisen leffan päälle vielä 40 minuuttia käyttämätöntä tavaraa. Tyrkyllä on Conssin Canaria-, Etelä Amerikka- ja Eurooppa- tourien lisäksi leffaporukan Portlandin reissu sekä vielä omat jämä-partit Gravettelta, Appelolta ja Guzmanilta.

Leffan skeittaus on kokonaisuudessaan parasta/sairainta/kovinta mitä hetkeen missään leffassa. Prevent this Tragedy jäi myös todennäköisesti vuoden 2009 viimeiseksi leffaksi ja kuinka loistava tapa se olikaan päättää koko vuosikymmen. Leffa vielä tuntuu paranevan jokaisella katsomalla.

Kaiken kukkuraksi kun ottaa vielä huomioon että kyseessä on ilmainen leffa... tai no niin. Leffahan on (Conssin rahoista johtuen?) jaossa ilmaiseksi Thrasherin Feb 2010 -issuen mukana. Ainoa vaan että leffaa ei löyty lehden välistä missään muualla kun jenkeissä. Olit sitten tilaaja tai irtonumeron ostaja, asuit Kanadassa tai Kiinassa, et leffaa saa.
Lehten irtonumeroita on myynnissä ainakin Unicronissa joten sieltä vaan tilaamaan. Yllä on todennäköisesti ihan riittävästi perusteluita miksi se kannattaa.

Dickiesejä saa muute eBaysta kotiin kannettuna reilulla parilla kympillä.


9

3 kommenttia:

  1. meitsi sai kyl lehen mukana.

    VastaaPoista
  2. nätisti oli kyllä lehteen liimattu kiinni! muuten samaa mieltä, loistopätkä!

    VastaaPoista
  3. Mitäs mitäs?

    Monelta tilaajalta sain vahvistuksen asiaan että ei leffaa heille saapunut.
    Myöskään lehtipisteissä myydyissä irtonumeroissa ei leffaa omien havaintojen mukaan ollut.

    UnionFive tosin taisi tilata erän noita leffallisia irtonumeroita myyntiin, eli jos sieltä ostitte niin sitten asia selittynee sillä. Muussa tapauksessa olen jopa hämilläni.

    VastaaPoista