perjantai 19. maaliskuuta 2010

360 Maffia



HangUpin numerossa 4/09, olevan 360 Maffia arvio valottaa varsin kattavasti sitä mikä/mitä/ketä Maffia laajemmalti on. Lue siis sieltä.
Tässä leffassa (360) Maffia jokatapauksessa henkilöityy Jyriin, Villeen ja Arsiin. Omaparttilaisten lisäksi leffassa esiintyy myös lyhyen frendipartin verran muita naamoja.

Dvd valikossa taustalla pauhaava Horsemouthin Rockers - manifesti kielii jo siitä että meininki tulee olemaan ainakin jossainmäärin reggae. Ja sitähän se myös on. Leffan spotit, skeittaus ja edellämainittu meininki musiikkeineen edustaa mielestäni hyvällä tavalla tietynlaista Suomi-skeittauksen maalaisromantiikkaa. Spotit on sitä mitä pienemmistä kaupungeista löytyy, ja niiden ehdoilla mennään. Vaikea ympäristö on tuottanut aikaisemminkin hyviä skeittaajia, joilla on omanlainen näkökulma tähän hommaan.

Partit on osuneet kohdalleen. Jyrin partti ensimmäisenä on vahva avaus leffalle. Villen keskipartti on myös, hiukan kornista metsä-introsta huolimatta, varsin hyvää tavaraa. Arsin pätkä on löytänyt oikeutetusti enderin paikalle, tarjoten väkevimmän annoksen skeittausta tässä leffassa. Itseasiassa kyseinen Arsin pätkä on mielestäni paras Arsin pätkä koskaan. Ok, sisällöllisesti jokin aikaisempi Arsin osuus saattaa jopa ylittää tämän uusimman, mutta nykyään miehen mittoihin kasvaneen kundin skeittauksessa on tietyllä tavalla enemmän munaa kuin ennen, ja sehän on vaan hyvä.

Lätyltä lötyy vartin mittaisen leffan kaveriksi vielä 10 minuuttia taka scenejä, mitkä aina katsoo ihan mielellään.

Hyvä leffa.


7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti