tiistai 29. kesäkuuta 2010

Sweet ’n’ Sour



Sweet Skateboards on Ruotsalainen skeitti firma. Norjasta muuten löytyy Shit skateboards. Sweet ’n’ Sour on kuitenkin Sweetin uusi leffa. Leffoja Sweetin nimellä on saatettu tehdä yksi aiempikin, mutta asiasta en ole ihan varma. Isolla rahalla pyöritettävä (Sweetin nimellä löytyy dekkigrafiikkaa ja vaatteen rytkettä kymmenittäin) firma nimittäin tuli tietoisuuteeni vasta tällä nimenomaisella, Kingpinin välissä tulleella ilmaiskiekolla.

Leffassa skeittaa mitä ilmeisimmin Sweetin tiimi, vaikkakaan ihan joka kundilta ei kokonaista pätkää taida ollakaan. Tiimi lista löytyy vaikka sieltä nettisivuilta (sweetskateboards.com), joten tyydyn tässä nyt mainitsemaan parhaat palat. Paras pätkä on Erik J Petterssonilla. Ookoo pätkä myös Myhrwoldin Antonilla. Daniel Spängsillä kova svits flippi enderinä. Tiimin ilmeinen vientituote, Josef Scott Jattalla viiminen partti, mutta eipä se kovasti lämmittäny. Musat ei myöskään lämmittäny, ollenkaan. Eikä oikeesti kauheena mikään muukaan. Leffaa on vissiin kuvattu pari vuotta, ja uskoisin että Ruotsissakin kesä tulee kerran vuodessa. Silti melkein koko leffa on kuvattu Barceloonassa tai muualla Espanjassa. Ois niitä Ruotsi-spottejakin johonkin väliin kelpuuttanu.

Kaipa tämä on jollain mittapuulla kovempi ja ainakin kansainvälisempi kun suurin osa Suomesta tulevista leffoista. Silti en jaksanut kovinkaan innostua tästä. Se sieluko se sit on mikä tästä puuttu? Ok leffa periaatteessa ja moni varmaan tykkää. Pituus leffalla on onneksi inhimillinen puoli tuntia, joten kyllä tämän helposti jaksaa katsoa. Unskasta saa Kingpiniä vitosella.

4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti