torstai 6. tammikuuta 2011

Klapi

Hoidetaanpa narina ensiksi alta pois. Klapi- leffassa eniten itseä häiritsi se että ei oikein tiennyt katsoiko sitä Klapi Streetboardsin leffaa vai Potato kolmosta. Enemmän leffa nimittäin vaikuttaa jälkimmäiseltä. Leffa on enemmänkin Don Samuel –productionsin taidonnäyte siitä, että kansainväliset skeittivideo standardit niin kuvauksen, valaistuksen, editoinnin ja kuvausvälineistön osalta on kunnossa, kuin täysiveriseltä Klapi Streetboardsin hengentuotteelta.

Leffa on siis erittäin hyvin tehty, näyttää hyvältä ja skeittaa vielä paremmin. Kumminkaan se ei ole oikeastaan sitä mitä olisin Klapilta odottanut. ”Sieluton” leffa on ainoa mihin monet pystyy, mutta Klapilla on sen verta vahvat juuret ja persoonallinen ote kaikessa tekemisessään että menin odotamaan vähän muuta. Odotuksien kanssa usein pettyy ja tyhjemmälle pöydälle leffan ottavat todennäköisesti kokevatkin sen todennäköisesti positiivisemmin kuin allekirjoittanut.

Mitä sitten itse leffan sisuksiin tulee niin ollaankin maamme vahvimmassa päässä. Jokainen partti on enemmän tai vielä enemmän hyvä. Keiturin avaava pätkä on oikealla paikallaan ja kauttaaltaan vahvan partin lopussa putoaa vielä useampikin pommi. Katu(!)-Maineella, Kiiskilällä ja Teemulla kaikilla vahvat partit, kuten odottaa saattaa. Frendipätkä on vahva, mutta tunne siitä että katsoo taas jotain ihan toista leffaa on myös aika vahva. Itselle ainoa leffan uusi naama, eli Kirveen(ss bs flip!!!) kanssa partin jakava Samppa, oli oikein positiivinen uusi tuttavuus. Pirun tyylikkäitä juttuja kauttalinjan! Sampan osuus jopa Maineen ja Kiiskilän parttien ohella oma suosikki koko leffassa.

Enderipartin paikalle kuuluneella Dragolla eli Pirisen Teemulla, myös aivan sairas pätkä. Parin biisin verran toinen toistaan sairaampaa kamaa. Viimeisen partin paikalla Dragon sijaan tosiaan on Klapin rengastallilainen, eli Samu Karvonen. Ilmeisesti yllätykseksi tarkoitettu pätkä olisi toiminut paremmin vaikka sitten lopputekstien jälkeen. Hyvä pätkä kyllä, mutta huonolla paikalla tämän leffan päättäjänä.

Tosi hyvä leffa tämä loppujenlopuksi on ja vielä parempi osoitus siitä kuinka vahva tiimi Klapi on. Innolla kuitenkin odottelen samoista materiaaleista editoitua ”oikeaa” Klapin leffaa, minkä on uhottu vielä näkevän päivän valon. Siitä todennäköisesti löytyy enemmän sitä fiilistä mitä itse löysin lähes ainoastaan tämän leffan piilotetuista(miksi?) boonuksista.

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti