sunnuntai 2. tammikuuta 2011

LOWCARD - Pissi’n in the wind


Thräsheriäkin katu-uskottavampi Lowcard –magazine on synnyttänyt ensimmäisen videotuotteen. Lowcardin henkeen heti alkajaisiksi ruudussa lukee ”worst video of every year”. Jos tuolla fraasilla viitataan Flipin edelliseen leffaan niin lausahdus on varsin sopiva, mutta tähän Pissin in the windiin em. kuvaus ei kuitenkaan sovi kirveelläkään. Läppä jääkin enemmänkin typeräriksi ”enkö mä ookkin huono” –tyyppiseksi lapsellisuudeksi ja on leffan ainoa selkeä pikkuvika.

Itselle nevörhööd leffantekijät, Jakob Steinfurt ja Joseph Cousins, ovat siis onnistuneet leffan kanssa erittäin hyvin. Leffa tuntuu siltä miltä Lowcardin leffan voi lehtien perusteella olettaa tuntuvan, ilman että sorruttaisiin väkinäiseen köyhäilyyn. Musat on miellyttävät ja monipuoliset, editointi ei häiritse, kuvaus toimii ja onpa mukana hiukan omaperäinen ratkaisukin yhdistää intro ja kaikkein nimekkäimpien kundien matskut sisältävä montaasi yhdeksi samaksi aloituspaukuksi.
Varsinaisten parttien aatelia on aloittava bloodwizardi, Aaron Herrington, sekä enderin paikalla tukevasti istuva Dave Abair. Hyvä osuus on myös promoleffasta käyvä 5Boro –partti. Puuli ja takapiharamppi puolta tarjoilee Daf Coozie –partti sekä Creaturen Gordon Eclerin osuus. Hiukan mustanlampaan roolia leffassa toimittaa Ron Allen, jonka meno on niin härski että meininki kääntyy plussan puolelle (Gäri, jätkä tykkäis!).

Leffa kestää puolisen tuntia ja lätyltä löytyy vielä muutamat mukavat boonus pätkätkin. Dvd:n ostamista on helppo suositella, koska hintakaan ei muutamaa euroa enempää ole. Kiekkoja on ainakin löytynyt Kampin Laminasta jonne Osaston Juho on niitä maahantuonut. Käyppä kattoo oisko vielä jäljellä.

7

Arvostelu julkaistu moneenkertaan oikoluettuna HangUpin numerossa 4/2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti