sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Boneyard

Ei pidä missään nimessä luulla, että Boneyardilla olisi jotain tekemistä toisen tänävuonna julkaistun, hiukan saman henkisellä nimellä varustetun Graveyard Shift leffan kanssa. Molemmat toki tulevat samasta San Franciscon kaupungista, mutta yhtäläisyydet onneksi loppuvat aika pitkälti siihen. Graveyard Shift on uskomatonta sontaa, jota ei kannata katsoa vaikka vahingossa siihen jossain törmäisikin. Boneyard taas on erittäinkin pätevä ruohonjuuritason skeittileffa ilman sen suurempia kikkailuja tai lifestyle-lisiä.

Reilun puolen tunnin leffassa on partit itselle ennalta täysin tuntemattomilta Dan Nomellinilta, James Cappsilta, Joey Johnsonilta ja Jeremiah Stevensiltä. Edellämainittuja paremmat partit löytyy jo aikaisemminkin vakuuttaneelta (muistaakseni Fools Goldissa) Nathan Porterilta ja Blood Wizardin leffassa nähdyltä Aaron Herringtonilta. Montaaseissa taas esiintyy iso kasa tunnetuimpia kundeja. Kärkipäässä nyky-Friscon kuningas nimiä, kuten Carlos Young, Adrian Williams, Yonnie Cruz ja Jabari Pendelton.

Leffan rakenne on hiukan hassu. Intro on melko häilyväisen epäselvä. Montaaseja on paljon ja ne sijoittuu pääosin leffan alkupäähän. Loppupäässä on taas enemmän yksilö-partteja. Leffaa katsoessa ei siis ole aivan parhaiten kokoaikaa perillä siitä mikä skene ruudulla on ikäänkuin meneillään, mutta eipä tuosta kuitenkaan sen suurempaa ongelmaa muodostu. Leffa jokatapauksessa paranee ja selkenee loppua kohden, mikä siis jättää lopulta hyvän maun suuhun.

Boneyardin kanssa samalta levyltä löytyy Snack Skateboardsin leffa. Snack(ei sukua quartersnacks.comille) on itselle aikaisemmin täysin tuntematon pikkuruinen Frisco firma, jonka ilmeisesti ensimmäinen leffa on varsin onnistunut juttu. Parikymmenminuuttinen leffa pitää sisällään sopivan määrän nuoruuden holtittomuutta. Boneyardin ollessa hiukan kuivakampi kokonaisuus, on tämä leffapari tuostakin syystä oiva valinta samalla levylle. Snackin parhaihin avuihin voisi mainita leffan avaavan Abass Glassin Project Patin tahtiin. Project Pat skeittileffassa on oman kokemuksen mukaan poikkeuksetta menestys. Grunge Mikellä ja Bonesawlla kovimmat lempinimet vähään aikaan. Leffa löytyy tuolta Snackin sivulta video-osiosta. Käyhän vilkasemassa

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti