torstai 20. elokuuta 2009

Enjoi - Bag of Suck


Ensimmäiset Hang Uppiin kirjoittamani arviot (tiedostot siis) ovat kadoksissa. Tietenkinhän ne on tallessa siellä lehden sivuilla, mutta en niitä jaksa sieltä käydä kopioimaan. Pikaisella vilkaisulla merkittävin leffa näitten kadonneiden joukossa on Enjoin Bag of Suck.

Leffan lehti arvio oli ensimmäinen koskaan omalla kohdallani ja täysin häjässä kirjoitettu teksti on kaikkea muuta kuin hyvä. Seuraavassa siis uusio arvio Enjoin leffalle.

2006 vuonna julkaistu Enjoin esikois leffa, voi viimeaikoina pinnallenousseiden konkurssihuhujen myötä jäädä myös Enjoin ainoaksi leffaksi. Toivotaan kuitenkin että näin ei tule tapahtumaan.

Kaikkihan tän on nähny, joten ei sen suurempia ruotimisia. Leffasta löytyy yhä Louien, Jason Adamsin ja Jerryn alltime parhaat partit. Edellä mainittujen lisäksi kolmen vartin leffasta löytyy myös Caswelin, Josen ja Clark Hasslerin partit, mitkä on myös kaikki ihan hyviä. Suomalaisväriä sisältävä frendi-partti sekä ylikingi Sun Village park -partti on myös varsin laadukasta kamaa. Intro on omaperäinen sekä hieno ja musat on koko leffassa tosi hyvät. Kuvaus ja editointi myös täysin kupissa.

Dvd:n paketointi on vielä tänäkin päivänä skedeleffojen keskuudessa ainutlaatuinen. Dvd:ltä löytyy hyvät bonarit, joista merkittävimmät on Scenes from behind - behindthescenespätkä, leftoverit ja tuolloisen flow-tiimin partti. Kyseinen flow-partti käsittää Nestor Judkinssin, John Choin, John Nguyenin ja Jerrod Saban ykkös matskuja. Kyseinen pätkä onkin ehkä ekstrojen vakavastiotettavinta ja laadukkainta kamaa. Edellä mainittujen lisäksi ekstroista löytyy vielä kourallinen enemmän tai vähemmän huvittavia lyhyitä klippejä, joista ykkösenä Caswelin hiustenleikkaus sessio.

Viimeiset kolme vuotta ovat osoittaneet että Bag of Suck on skeittileffa historian kärkipään leffoja. Tasaiseen tahtiin katsontaa kerännyt tekele tuntuu sopivan tuoreelta vielä tänäkin päivänä, eikä selkeätä vanhentumista ole juuri esiintynyt.

Jos jostain löytyy vielä henkilö joka ei ole vielä tätä nähnyt niin ei kun vaan asia pikaiseen korjaukseen. eBay tuntuu antavan Bag of Suckille pari osumaa, joista leffa irtoaa varsin edullisesti. Ei muuta kun ostoon vaan, ei mene rahat hukkaan.

9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti