tiistai 18. elokuuta 2009

Harmony – Wölfstadt



Harmony on yks monista Iso-Britannian keskipienistä skeittifirmoista. Firma on pukannut hiljattain ulos uudehkon promon, mutta koska sitä ei nyt ollut mistään saatavilla, on tarkastelun alla vuoden 2007 kokopitkä, Wölfstadt.

Leffa on toteutukseltaan yllättävän epälaadukasta kamaa, ottaen huomioon että kuvaajan ja editoijan pallilla on istunut Adam Mondon. Miehen aikaisemmista teoksista voisi mainita varsin klassisesta maineesta nauttivan, Dan Mageen kanssa työstetyn, Blueprintin Waiting for the Worldin.

Skeittauksen saralla leffa onnistuu paremmin. Hutejakin löytyy, mutta varsin hyvät partit leffasta löytyy Joe Gavinilta, Ruotsin NikeSb-puuhamieheltä Daniel Todorovickiltä sekä Jamie Bollandilta. Vika partti on mennyt Eddie Belvederelle, jolla kyllä muutamia varsin kovia juttuja, mutta ei silti mielestäni viimeisen partin arvoinen pätkä.

Extroista löytyy ihan ookoo kamaa, mm. Daniel Malmössa ja koko tiimi Sardiniassa –pätkät. Loppujenlopuksi Wölfstadt seisoo kumminkin erittäin vakaasti ihan-hyvä –sektorilla, ja tässä tapauksessa lasken sen negatiiviseksi asiaksi. Leffassa ois ollu potentiaalia parempaankin, mutta siihen ei vaan oo kyetty. Tällaisena leffa hukkuu keskihyvien skeittileffojen suuripäiseen laumaan.

4

teksti julkaistu Hang Up -lehden numerossa 1/09

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti