tiistai 18. elokuuta 2009

Last of the Mohicans



LOTM on viimevuoden kovimpia, kansainvälisen tason indie skedeleffoja. Ameriikan etelässä kuvatussa leffassa on toki varsin nimekäs vetäjälista ja muutama sponsorikin, mutta kyseessä on silti periaatteessa Floridalaisen skeittikuvaaja Joe Perrinin omakustanne leffa.

Runsaspäisen esiintyjäkaartin nimekkäimpää osastoa edustaa Fred Gall, Danny Renaud, Steve Durante, Ed Selego ja Dave Caddo. Edellä mainituista kukaan tosin ei vakuuta erityisemmin tässä leffassa. Hyvinhän ne skeittaa niinkun aina ennenkin mutta parempaakin noilta on nähty. Parhaat partit leffassa on ehdottomasti 80’s Joella ja Ross Normanilla. Varsin tuntemattomat kundit on saaneet aikaan ihan sairaan hyvät partit joita molempia on tullu katottua useemmin kun kaikkia muita leffan partteja yhteensä. Todd Jordanilla oli kans jotain ihan hyviä juttuja jossain montaasissa ja melko hauska yö-skede/baari-skene –partti on myös hyvä.

Kuvaus- ja editointipuoli on virheetöntä ja hyvää, mutta ei kuitenkaan liian hajutonta ja mautonta. Etelän meininki alligaattoreineen yhdistettynä rosoisiin ja raffeihin spotteihin luo leffalle hyvän yleisfiiliksen. Pituutta tosin on taas jälleen kerran liikaa. Hitto jos sitä saisin euron joka kerran kun pitää valittaa leffan pituudesta, niin rikas mieshän tässä jo ois.

Ekstroissa merkittävämpänä featurena kokoelma Killatapes-nettisivulla julkaistuista klipeistä. Leffaa voi tilata esimerkiksi osoitteesta www.thekillatapes.com.

8

teksti julkaistu Hang Up -lehden numerossa 1/09

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti