perjantai 28. elokuuta 2009

Tha Mustard Connection


Mustard Connection on kokoonpanoltaan erikoislaatuinen leffa. Leffan lineup koostuu puolittain Ameriikan Arizonalaisista rullaajista ja puolittain supisuomalaisista rullalautailijoista. Brandon Walkerin, Jesse Plumbin ja Levi Brownin seurana esiintyy myös Simo Mäkelä ja Jussi Toropainen. Oma osuus löytyy myös Perus teamilta.

Linkki näiden Atlantin eri laitoja asuttavien vetäjien välillä on, leffan kannessa komeileva, sinappia rakastava skeittikuvaaja. Kyse siis Travis Adamsista. Mustard Connection on Traviksen toinen leffa. Ensimmäisen Be You nimisen leffan aloitus disclaimerissa Travis sanoo leffan oleva paikka johon kuvaaja (eli hän itse) laittaa kuvaukset näytille. Samassa hän pahoittelee leffan editointipuolen huonoa laitaa ja toteaa olevansa kuvaaja, ei editoija. Tämän perustelun huomioon ottaen voi sanoa että leffa(t) on kuitenkin editoitu varsin hyvin, mutta kuvattu paremmin. Musiikit ei ehkä ole täysin mun makuun mutta mielipiteitähän nämä.

Skeittaus leffassa on hyvää, mutta täysin objektiivisin silmin väittäisin että tässä tahattomassa maaottelussa voiton vie Suomi. Vaikkakin Simon ja Jussin parttien matskuista osa onkin nähty jo uusimmassa Perus pätkässä, on poikien parteissa silti enemmän mielenkiintoista katsottavaa kuin amerikkalaisten osuuksissa.

Mustard Connection ei kokonaisuutena erotu massasta tarpeeksi hyvin ollakseen kovinkaan merkittävä teos vuonna 2009. Mielenkiintoiseksi sen jokatapauksessa tekee erikoinen miehitys, jonkavuoksi leffaa ainakin näin suomalaisena on aihetta tukea.

Leffan boonuksista tosiaan löytyy aikaisemmin mainittu Traviksen Be You -leffa, jossa suomalaisia ei tosin nähdä. Kotimaan edustajia leffassa ikäänkuin paikkaa mm. Marty Murawski ja Micah Hollinger.

Leffaa voi ostaa Ponkes the Shopista, Simonkadulta Helsingistä.

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti