keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Like Brothers


Like Brothers on Amrit Jain nimisen tyypin tekemä La/Sd leffa vuodelta 2007. Vetäjä lista on aika Skate Mafia painotteinen, enkä menisi vannnomaan etteikö tätä jopa pidettäisi ihan Skate Mafian leffana.

50 minuuttiin mahtuu partteja enemmän kuin olisi tarve. Osan parteista aloittaa myös hiukan TWS Sight Unseen tyyppinen voice over jossa joku partissa skeittaavan kavereista kehuu ja yrittää keksiä jotain omaperäistä sanottavaa ruudulla näkyvästä kundista. Ei toimi.

Editoinnissa on lähetty hakemaan tosi virallista, hifiä ja yliampuvaa tyyliä, vaikka rahkeet ei oo siinä riittäneetkään. Kuvaus puolellakin on tehty lähes pahin mahollinen synti, eli se että leffasta löytyy suht tiuhaan täydessä epäsovussa sekä 4:3 ja 16:9 kuvakokoja.

Skeittauksen osalta valon pilkahduksia ennen viimeistä parttie tarjoaa Smolikki ja frendi partissa yhdellä tempulla (feikkie ollie ss fs cruuks shuvitti!!!) esiintyvä Gabriel Rodriguez.

Ainoa syy miksi tämän leffa pitäisi katsoa on viimeinen partti. Justin Guillen on nimi ja meininki aivan mahtava. Parttia katsoessa voisi luulla katsovansa jotain ysäri LA-leffaa. Meininki välillä jopa enemmän Mouse kun ite Mousessa.
Partti on niin hyvä että mun mielestä kaikkien pitäs se nähä. Eli jos et oo nähny ni kato tästä.

Dvd:n ekstroista mainittavan arvoisia featureita on varsin hyvä parkki pätkä(Vincent!!!) ja viihdearvoiltaan korkealla porskuttava SkateMafia/Just Brothers porukan reissu Belgiaan joillekkin Hip-Hop/BreakDance/StreetSkate -sikinsokin katufestareille, jonne porukka oli varta vasten kutsuttu ja maksettu. Festari tähtien Euroopan reissu ei sit ollukkaan aivan niin onnistunut koska festareiden isä oli perinteistä festari säätäjä sorttia ja, kuten pätkän alussa olevassa tekstissä kerrotaan, PAKENI MAASTA kesken leikin ja jätti maksamatta kundeille. Kamera on silti ollut päällä lähes koko Belgian reissun ajan joten katsoja saa nauttia reilun kymmenminuuttisen verran aivan uskomattomasta Jenkki-urpoilusta.

Ei leffaa silti kannata ostaa vaikka sitä löytääkin nykyään muutamalla taalalla.

3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti