keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Rodney Mullen VS Daewon Song


Vaikka kaikki ei välttämättä sitä mieltä olisikaan on Rodney vs Daewon mielestäni vielä aivan selkeästi klassisen World Industries -eran teos. Trilogyä seurannut, vuonna 1997 julkaistu leffa on viimeinen video ajalta kun World Industries kaikkine sisar yhtiöineen oli vielä Steve Roccon omistuksessa. Tää on myös vielä pääosin Socrates Lealin kuvaama mikä on aika suora määritelmä klassiselle kamppeelle. Rodney/Daewonia seuraava leffa olikin sitten 2000 vuoden hujakoilla julkaistu Rodney vs Daewon 2, joka oli siis jo Dwindlen julkaisu. Round kakkosessa ei ole enää klassisuudesta tietoakaan. MOT, Rodney vs Daewon = classic.

Jostain syystä RvsD on jätetty pois pari vuotta sitten julkaistusta Classic World Industries Boxsetistä, joka käsittää leffat vaan Trilogyyn saakka. Mielestäni tämäkin leffa olisi kuulunut ehdottomasti tuohon boxiin. Onneksi Rodney/Daewon ensimmäistä saa nykyään (on varmaan saanut jo pidempään) dvdllä aivan omissa kansissaan.

20 minuuttinen leffa alkaa kansikuva poikien parteilla. Ensin Daewon tekee kaiken mahdollisen feikkie manuun ja ss bs nosegrindiin sisään ja ulos. Ja vielä hyvillä kyydeillä. Daewonin perään Rodney on Rodney Beatlesien säestämänä.
Varsinaisen Rodney partin perään tulee vielä erillinen freestyle-partti. Samaa kahden Rodneyn partin kaavaa käytettiin myöhemmin vähemmän onnistuneesti myös Round 2:ssa ja vissiin myös kolmosessakin.
Daewoni voitti (tästä saatiin aikanaan kovia väittelyitä aikaan).

Kun otsikon mukainen aihe on saatu alta pois lähtee leffa mun mielestä vasta käyntiin. Tarjolla on team montagea A-Teamiltä, Wörldiltä ja Blindiltä, joskin hiukan viimeistelemättömän promo-henkisesti.

A-Team on tietenkin se ankein, mutta on se vanhan ajan MJ aika tikissä tässäkin. Ja jos Chet Thomas on ikinä ollu vähääkään kova ni sitä se on sit tässä(en oo aivan varma onko se silti tässäkään). Musana Nina Simonea, ei huono valinta. Kyllä meikästä A-Team oli anyway kovempi ku Prime.

World Industriesin pätkä taas on täyttä kultaa. Wu-Tangia, Bootcamp Clickiä, Axionin kenkiä, Enrique Lorenzon parasta kampetta(aivan sairaita raneja!), nuorta JB:tä(ollu aina eniten tikissä!), Marcus McBrideä(tietenki Pierillä), Shiloh Greathousea ja viimeisenä mutta tärkeimpänä king-Kareemin viimeiset kunnon matskut(411#28 opener, nollie haardi revertti kyllä aivan sairaan kova) tähän päivään asti.

Leffan päättävä Blindin osuus ei oo ehkä niin kova ku Worldin, mutta kyllä meikä saa vieläkin instant skeitti kiksit kun jossain soi sama biisi kun siinäkin.
Blindin pätkästä on nostettava ehdottomasti Gideon Choin ss haardi fs cruukedi ja tietenkin koko Creagerin osuus. Homman päättää klassisuuden määritys eli Creagerin sade kelin matskut. Haardi the Mouse-gäpistä, ranissa ja täyessä vesisateessa. Can you say Kovvaa?

9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti