lauantai 5. syyskuuta 2009

WE48 - Pandemic


Mahtavan 48 Blocks -Frisco Blogin ja Western Editionin yhteinen promohenkinen video tuotos on nimeltään Pandemic.

Leffaan fiilis on haettu HBO:n Wirestä, joka itelle luvattoman tuntematon tv-sarja. Pelkästään positiivistä kommenttia kerännyt Wire on ollut varsin hyvä inspiraation lähde. Pandemicin tv-sarjamainen intro on skeittileffa introjen kärkipäätä ja parttien aluissa kuultavat Wire-quotet kuulostaa myös hyviltä, vaikka niiden sisältö itselle jääkin ohueksi.

Partit parikymmenminuuttisessa leffassa on Nikhik Thayerillä, Joey Johnsonilla, Lavar McBridellä(!!!) ja Nate Keeganilla. Entiset tutut Nikhil ja Lavar vie parhaimpien parttien sijat. Nikhilin skeittaus on aina ollu kingiä ja tämä kyseinen partti on vielä kaiken lisäksi parasta mieheltä vuosiin. Samaa voisi sanoa myös Lavarista. Ysärin lapsitähden nykymeno ei ole oletettavastikkaan aivan yhtä vetreää kun 15 vuotta sitten ja partti nyt ois voinu olla pitempi, mut onhan kyseessä kumminki Lavar. Ei voi olla tykkäämättä.
Tuntemattomat Joey Johnson ja Nate Keegan ei iskeneet kovinkaan kovaa, Keeganin kuitenkin periaatteessa halliten enderin paikkaa ihan oikeutetusti.
Mukana on myös kova frendi partti, jonka ehottomia highlightejä Yoshiaki Toeda camo-housuineen, aina kingi Jabari Pendelton ja muut tutut ja tuntemattomat Frisco-naamat.

Leffa on julkaistu virallisesti netissä ja sen voi katsella vaikkapa tästä. Dvd:kin on olemassa ja sen metsästystä puoltaa extroista löytyvät hyvät outtakesit ja muut pienempiarvoiset, mutta hyvät lisäpätkät.

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti