maanantai 12. lokakuuta 2009

Chapman - Short Ends


Greg Chapman on mies, joka päätyi valmistamaan 90 luvulla ne laudat, joihin sen ajan Zoo Yorkin grafiikat printattiin. Ensimmäinen ja ainoa (?) eastcoast lautapaja laukaisi markkinoille omaa nimeä kantavan Chapman Skateboardsin 2000 luvun alussa.
Tiimissä on ollut aikojen saatossa sellaisia nimiä kuten Danny Gonzales, Matias Ringström ja Billy Rohan.

Se miten aika on firmaa kohdellut, ja minkälaisia bisnesmaailman mutkia lautatehdas on 2000-luvun aikana kokenut, on kaikki itselle täysin tietämätöntä tietoa. Sen mitä tiedän, on se että Chapmanilta on tullut 2007 vuonna leffa nimeltä Short Ends.

Leffassa ei skeittaa ketään edellämainituista ammattilaisista, vaan partit leffassa on Brendan Leddyllä, Luke Malaneyllä ja Jake Johnsonilla. Leffa kestää vartin, ja ainoa näkemisen arvoinen partti on tietenkin Jakella. Erittäin todennäköisesti Alienille siirtymistä pohjustanut partti on varsin hyvää kamaa, joskin noin nuoren skeittarin tapauksessa, partin iän kyllä havaitsee.

Positiivisen ilmeen leffalle antaa hyvä kuvaus ja toteutus. Erittäin vahvasti syksyisessä/talvisessa New Yorkissa kuvattu leffa näyttää hienolta.
Kovinkaan ihmeellinen leffa ei tosiaan kokonaisuudessa ole, mutta Jake Johnsonin -historia kuriositeettina ja kivan miljöön puolesta leffa silti toimii, omalla vaatimattomalla tavallaan, vähintäänkin hyvin.

4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti