lauantai 23. tammikuuta 2010

Beauty and the Beast 2



Vuosi sitten ilmestynyt Girlin ja Antiheron yhteistourin videointi, Beauty and the Beast oli mukavan virkistävä paluu tourileffoille. Leffan kaksi puolta, Beauty ja Beast -editit, olivat toisiaan tasapainottavat ja yhdessä eheän kokonaisuuden luova parivaljakko.

Toimivaa kaavaa on nyt toistettu ja tuloksena on tietenkin Beauty and the Beast 2. Leffan lisänimi "The Honeymoon is over", on kuvaavampi kuin uskoisin sen olleen tarkoitettu. Varmasti ihan onnistuneen tourin videotuote kun ei ole niin onnistunut kuin ensimmäisellä kertaa. Formaatin uutuuden viehätys on poissa, eikä homma ainakaan näin skeittivideon kannalta ole enää niin eheä ja toimiva.

Tälläkin kertaa tarjolla on kaksi edittiä. Nyt tosin on niin että, reilu parikymmenminuuttinen Beauty edit on ikäänkuin se main feature ja Beast edit on nopeasti kasaan roiskaistu reilun kymmenen minuutin tiivistelmä. Ei voida enää puhua erilaisista reissun "tulkinnoista", vaan ainoastaan osittain jopa täysin samojen matskujen(!) uudelleen editoinnista.

Ei tämä huono siltikkään ole. Beauty edit on loistavasti editoitu. Oikeastaan vähään aikaan ei ollakkaan editoitu näin tyylikkäästi musiikki huomioiden. Ja ne musiikit on vielä aivan kingiä kamaa aina Wu Tangista Steve Martinin leffa quoten kautta Lil Wayneen.

Reissufiilikseen pääsee jopa mukaan ja skeittaus on hyvää.
Howardin, Strangerin ja Gerverin vähäiset matskut ovat kultaa. Vincent Alvarez, Andrew Allen ja Tom Remillard taas kingeimpinä enemmän kameran edessä viihtyneinä.

Varsinaisia ekstroja leffalla ei ole, ellei sitten Beast edittiä sellaiseksi laske. Kansien välistä löytyy myös tälläkin kertaa vihkollisen verran reissu kuvia. Se on vieläkin kingiä.

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti