lauantai 23. tammikuuta 2010

The Grime and Grit



Atlanta Hates Us . com on Atlantan skeittiskenen internet keskittymä. 2005 vuodesta asti olemassa ollut, nykyisin pääsääntöisesti video-blogina toimiva sivusto pukkasi ulos viime vuoden lopulla dvdn nimeltä The Grime and Grit.

Leffassa on soolopartteja ainoastaan pari. 40 minuutin kesto täytetäänkin pääosin erinäisillä kimppapätkillä ja montaaseilla. Mukana on myös erillinen puuli pätkä ja 16mm kaitis pätkä. Leffassa käytetään laadukkaita kaitis matskuja siellä täällä ja siitä syystä leffan puolivälistä löytyvä, em. slomo-kaitis pätkä on lähinnä leffan flown rikkova hidaste ja turhuus. Pisteet tosin siitä että kerrankin niillä filmikameroilla on osoiteltu itse asiaa, eli skeittausta, eikä niitä tavanomaisia lehtipuita ja tiiliseiniä.

Muuten leffa onkin sit tiukkaa kamaa kauttalinjan. Tunnetuimpia naamoja leffassa on DTE LOC -cruun Dan Plunket, Justin Brock, David Clark ja Grant Taylor. Suht kova porukka joo, ja niin on poikien yhteinen pätkäkin. Plunkett esiintyy myös edukseen erillisessä omassa pätkässään sekä massiivisen 50 minuuttisen boonusosion parhaassa annissa, eli Burners Ramp -pätkässä.

Skeittaus on hyvää, meininki ja spotit raffeja sekä musat sopii meininkiin. Toteutus on ehkä hiukan sekava ja välillä tuntuu siltä että kyseessä olisi vaan kokoelma nettiklippejä. Musat saattaa välillä alkaa vasta pätkän puolesta välistä ja muutenkin toteutuksessa on muutamia melko jänskiä valintoja. Sekavahkoon toteutukseen pääsee sisään viimeistään toisella katselukerralla, jonka jälkeen ratkaisut eivät enää vaivaa. The Grime and Grit on kattava katsaus Atlantan skeneen, ja tämän leffan perusteella Atlantan skene on vahva.

8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti