lauantai 23. tammikuuta 2010

Out of Body Experience



Out of Body Experience on Bostonilaisen Orchard -skatekaupan ensimmäinen kokopitkä leffa.

Vajaan puoli tuntia kestävässä leffassa on 7 parttia + kolme frendi/tiimi -montaasia. Meininki on siis aika täyteen ahdettu eikä hengähdyksille juuri löydy tilaa.
Puolet soolo-parteista ja montaaseista löytyvästä matskusta on aika yhdentekevää, joten lopputulos onkin melko tylsä. Leffa tuntuu huomattavasti pidemmälle mitä loppujenlopuksi edes on.

Parhaita paloja leffassa on Jerry Fowlerin avaava lyhyehkö pätkä. Jerry on ollu aina kingi. Blueprintin tulevaan parhaat matskunsa säästänyt, ensimmäisen Slapin One in a Million kisan voittanut, Kevin Coakley tarjoilee myös ihan näppärän lyhyehkön pätkän. Lee Bermanin pätkä on myös ihan ok ja Friz Meadin pätkä myös näkemisen arvoinen niin hyvässä kuin pahassa. Frendipätkistä löytyy myös kovahkoa kamaa Joey Pepperiltä, Lurkerilta, Jahmal Williamsilta ja onpa muutama temppu itse Panama Rei.., eiku Danilta. Enderipartin paikalla on Orchardin omistaja ja shopman Broderick Gumpright. Siisti nähdä että ikämies on aivan selkeästi panostanut ja pistänyt itsensä likoon parttia kuvatessa, tarkasta vaikka viimeinen trikki! Temput ei selkeästi ole tulleet ilmaiseksi. Siisti pätkä josta välittyy oikea meininki.

Kokonaisuutena leffa ei kumminkaan oo kauheen hyvä. Tämmöstä skeittausta on tarjolla paremmassakin paketissa useassa muussa leffassa. Propsit pitää kyllä antaa sille joka on jaksanu vääntää animoidut nimitekstit jokaiselle leffassa esiintyneelle, eli siis noin sadalle, kundille.

Boonusvalikko pitää sisällään odottamattoman kovaa kamaa. Leftoverssit, Broderickin vanhat pätkät, edellinen kaupan promo sun muut on perus vahvaa bonarikamaa, mutta varsinainen lottovoitto on tarjollaoleva yli puolen tunnin setti musiikitonta ysärin puolivälin hi-8 matskua. Jerry Fowler, Robbie Gangemi, Jahmal Williams, Satva Leung, Charlie Wilkins, Vanick Hacobian ja niin edespäin. Kyseessä siis on ikäänkuin Bostonin Ny Revisited. Sain noista hi-8 matskuista kovemmat fiilikset kun ite leffasta. Vähänkö skeittaus on ollu siistiä tuohon aikaan.

Ite leffa: 7
Ysäri bonarit: 700

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti