sunnuntai 2. tammikuuta 2011

SLP - Fleshstorm + разочароание2/Extraflesh/Pettymys2


SLP:n uus leffa on alltime suomi-leffa top3:ssa. Seurana on Controlin Teens ja joku jota en oo vielä keksiny. Voi siis olla että Fleshstorm b-puolineen on jopa top2-kamaa. Pelataan nyt kummiskin varman päälle ja sanotaan top3, mahtuu mukaan vielä joku kova mitä ei nyt just satu muistamaan.

Pikkutuhman akronyymin takaa löytyy pääkaupunkiseutulaista nuorta miestä. Omissa ei enää niin nuorissa silmissä SLP näyttäytyy kolmen pikkupoika porukan yhteen kasvaneena varhaisaikuisena jenginä. Joo, kyllä. Pulu-tiimin, Puple porukkan ja Berbereitten edustajien yhteenajo on siis ainakin näin ulkopuolisen silmissä se mikä on SLP:n muodostanut (en siis kuitenkaan väitä että nuo kasvatti-seurat olisi mihinkään kadonneet).

Kavereitten kanssa skeittaaminen, uusiin tutustuminen, uusien spottien ettiminen, yötämyöten kuvaaminen, baarin jälkeenki vielä skeittaaminen... Ron Manageria lainatakseni; marvelous.

Lurkki on tän maan paraiten pidetty salaisuus koskien hyvien skeittileffojen tekijöitä. Kundi on päävastuullisesti kuvannu ja editoinu siis tämän tai nämä leffat ja jälki on mitä parasta. Kyseessä on siis ikäänkuin kaksi leffaa, A puoli ja B puoli. Pääfeature on siis Fleshstorm ja toiselta lätyltä löytyy sit "jämäleffa", Pettymys2. Fleshstormin yltiömäisestä kovuudesta kertoo pitkälti jo se että leffaan kelpuuttamattomista matskuista koostettu kakkospuolen Pettymys on sekin jo vuoden 2010 paras suomi-leffa(PP10 myös nähty). Tai siis ois jos Fleshtormia ei ois.
Täysin erinäisinä juttuina näitä kahta leffaa en kuitenkaan osaa pitää, vaan kyllä molemmat puolet ruokkii mukavasti toisiaan. B-puolella jopa parempi soundträkki. Eikä tässä varmaan tulis tätä settiä näin paljon hehkuteltua jos toista ei olisi.

Skeittauksesta ei tartte periaatteessa ees sanoo mitään. Dino, Lärvi, Kyy, Laaban and so on. Yli kovaa kamaa. Ja kaikilla etellämainituilla tosiaan siis partteja oikein kaksin kappalein. Kyy on hieno skeittaaja. Pettymyksen sade-sessarit! Pitkälle on tultu siitä Pulu-tiimin fs olliella korkealta tippuvasta pikku-kundista, jolla oli aina vittuuntunu ilme.

Fleshstormin sooloparttien alussa olevat turpaanveto-skitit on muuten kans aivan pirun kovia. Kyy suomen lahjakkaimpia näyttelijöitä ja Lurkki saanu taltioitua kohtaukset kuvauksen kannalta mitä mahtavimmin. Pariin otteeseen turpaan laukominen sattuu kotisohvalla saakka.

Erittäin suuri plussa on myös se että päissään skeittaaminen tai muuten toilailu ei oo pätkääkään sitä myötähäpeää herättävää sorttia vaan lähestulkoon pelkästään positiivista kamiskaa. Tää on nimittäin aika harvinaista.

Tätä isolla sydämmellä tehtyä suomiskeittauksen merkkiteosta voi kysellä Lurkilta, vaikkapa ihan kasvotusten, puhelimella, feisbuukilla, morsettamalla tai sähköpostilla. Sähköposti saattoi olla nikkerektum(ät)hotmail.com, mutta en oo tuosta osotteesta tosiaan ihan varma. Hinta on ollut ymmärtääkseni omantunnonmukainen.

10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti