sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Toy Machine - Brainwash


Brainwash ei oikein tiedä ollakko varsinainen täyspainonen leffa vai puoli villanen promo. Leffa kun ei ole ihan sitä tier1 kamaa mitä menestyvä skeittifirma tänäpäivänä pihalle pukkaisi, ellei sitten kyseessä ole promo. Promonahan voi julkaista ihan mitä vaan.
Lopputulos leffan kovuuden suhteen on ilmeisesti itsekin tajuttu ja sen tiimoilta on onnistuttukkin melko onnistuneesti varovasti vitsailemaan siellä täällä.

Leffassa skeittaa ilmeisesti kaikki ketä voi olettaakkin. Tai no siis Edi ei oikeestaan oo mukana. Muutama trikki löytyy ja extroista puolihellyyttävä pätkä jossa Templeton raivoaa ja päättää eläköityä samantien.
Uusina naamoina leffassa esiintyy alottavanpartin Daniel Lutherman sekä mieluisin ylläri koko leffassa, Jordan Taylor. Leffan ongelma on ehkä se että tiimissä on liian monta samannäköstä länkisäärtä jotka skeittaa samallaisia juttuja. Jordan Taylor on tuohon kaavaan poikkeus ja sitämyöten suurin valopilkku. Bad Brainssien piisi ei myöskään yhtään haitanne Taylorin pätkän taustalla.

Leolla on oikeutetusti leffan viimenen partti. Pätkä on aikalailla samaa tasoa Emerican leffan partin kanssa, enkä tältäistumalta oikein osaa väittää toista paremmaksi. Aikamoinen saavutus siis Leolta ja erittäin ansaittu SOTY-pysti.

Eihän tää leffa varmaan oo ihan mulle suunnattu. Meikä tykkää kurpeista ja räpistä. Brainwashissa ei ollu yhtää räppiä ja aika tosi vähän kurpeja. Iha hyvä niin. Tää leffa onki niille jotka tykkää tälläsestä skeittauksesta ja musasta. Harmi vaan että tälläsestä skeittauksesta tykkäävä todennäkösesti tykkää enemmän siitä Emerican Stay Goldista joka julkastiin pari kuuta ennen tätä, joten senkin kohderyhmän kanssa Toy Machinelle jää todennäköisesti luu käteen. Minkäs teet.

Siisti ulkoasu ja kraffiikat.

Ekstroja dvd:llä on pintapuolisesti aivan sairaasti, mutta loppupeleissä ekstrasisältö koostuu suuresta määrästä teser-mittaisia klippejä. Aika vähän siis mitään näkemän arvoista.

4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti